Egy éves az oldal! (November tizenegy)
2021. november 11. írta: HoldNapFeny

Egy éves az oldal! (November tizenegy)

Egy éves lett az oldal. 2020. november 11.-én határoztam el, hogy egyesítem a közösségeim, és nyitok egy közösségi hálózatot. Azóta úgy tűnt, ez többé kevésbé sikerrel is járt. Lett csaknem 120 kedvelése a facebook oldalon, és még az instagramon is jelen lehettünk, ahol érdeklődtek az oldal népszerűsége iránt Mit tudjátok, ez a blog a szeretetért, és a szeretet nevében jött létre. Nyitottam egy privát, és egy nyilvános csoportot is a facebookon a facebook oldalról érhetitek el mind a kettőt. A privát az engem ismerőknek, a nyilvános azoknak, akik ismerni akarnak. Mint tudjátok, első, egyetlen, és eredeti blogom a kékplatánfa volt. Az az értelem felsőfoka. Mi másra is szentelhetném első nyilvános blogom, ha nem a gondolkodásra, a filozófiára, és nem a művészetre. Politikára semmiképpen se. De a szeretetre se. A szeretetnek nyitottam egy külön blogot, mert úgy gondoltam, elég nyitott és széles körű téma az érzelem, a szeretet, a szerelem, a love, a nemi érintkezés, a hozzáérés, és a kapcsolatok. De persze ebbe nem rágom bele a spiritualizmust és az ezotériát, az energiákat és a tudatokat és az aurát. Arra szintén ott van a kékplatánfa. Aminek szintúgy van facebook oldala. Annyit azonban megjegyzek, hogy mit tudok a szeretetről, az majd elválik. Egyelőre annyi biztos, a szeretet egy kétértelmű rokon szó, ami annyit jelent, egy elvont konkrétum, egy következtetés, mely drámai változást és megértést indít el az emberben, ha rájön, pontosan mit is jelent ez a szó. A szeretetről nem sokat tudok ugyan, de annyi biztos, nem csupán a szerelem és a kapcsolat, nem aurában keresendő a dolog, és nem is átható hanganyagban, mint például az Ara Rauch, fent van a vimeon.. hanem érintés, hozzáérés, és nemi érintésben is keresendő a válasz és a szó. Az érzelem szerintem a szeretetben mellékvágány. És hogy mi az a love? Eredetileg egy amerikai angol szó, jelentése, a ló vételára, lovat vesz, lóvé, azaz love.

Köszönöm a több, mint 300 Magyar Ip címet, és a több, mint 600 oldallátogatót.

Elérhetőségeim:

Facebook: https://www.facebook.com/moonsunlighttwo/

Instagram: https://www.instagram.com/teliholdsunmoon/

Facebook nyilvános csoport: https://www.facebook.com/groups/1276752172679761/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=116519816930043

Blog: https://www.moonsunmaxteam.blog.hu

Facebook privát csoport: majd meghívom ide azokat, akikkel a nyilvános csoportban már megbarátkoztam.

Köszönettel

A Telihold Team - A Szeretetért közösség

A bejegyzés trackback címe:

https://moonsunmaxteam.blog.hu/api/trackback/id/tr1616753062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása