November 11: Két év mérföld: 32 nap árnyékában!
2022. november 14. írta: HoldNapFeny

November 11: Két év mérföld: 32 nap árnyékában!

no.jpg

Nem is tudom, így elsőre hova is legyek boldogságomban. Mert csak 8 sort szánok ennek a bejegyzésnek, annak ellenére, hogy blogbejegyzés. Ez a Telihold Napfény Holdfény Csapat a Csapat a szeretetért blogja. A Kékplatánfa pedig az értelem felsőfoka. Meg is található a linkek között jobbra alul az oldalon.

November 11: két lépés előre, talán öt hátra? Mi volt 2015 novemberében? Talán még semmi. Igaz, 2020 novemberében sem sok minden, ha csak nem a koronavírus. De mi van 2022 novemberében? Jégdermesztő, de valami. Még annak ellenére is, hogy ilyen késő őszi szeles-ködös éjszakák vannak. Budapesten lakom.

Egy biztos, két éves a Telihold Team, a jövőjében nem vagyok biztos, mint ahogy a Kék Platánfáéban sem, egy ideig még blogolok, maradjunk ennyiben. Addig is egy szép lánnyal gazdagítom a profil képeket, amit fel is töltök ide.

Telihold Team - Csapat a szeretetért

2020.11.11.-2022.11.14.

A bejegyzés trackback címe:

https://moonsunmaxteam.blog.hu/api/trackback/id/tr7717978716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása